• Lorem ipsum

Losse thee

Verwennerij met de verse thee van TASH Tea

Ben jij een échte theeleut en houd je van het uitproberen van verschillende losse thee? Of Wil je lekker ontspannen op de bank met een goede kop verse thee? TASH Tea heeft exclusieve thee die je zeker lekker zult gaan vinden! Zo kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten, smaken, geuren en de functie die elke thee te bieden heeft. Tevens een optie om je eigen thee samen te stellen!

Losse thee

Na jarenlang zoeken, kijken, proeven en ruiken hebben we verschillende soorten losse thee voor je samengesteld. Vast en zeker zitten er theebladeren bij die perfect aansluiten op je behoeftes. Elke thee wordt uitgebreid omschreven welke soort het is, wat de smaak is, hoe het ruikt, welke functie het betreft en hoe en wanneer je deze het beste kunt drinken.

Je kunt uiteraard altijd om advies vragen, want we helpen je er graag bij de beste thee voor jou uit te zoeken.

Thee voor bij het ontbijt

Ben jij een ochtendmens en sta je graag met volle energie op? Zwarte  oolong thee, zoals “The Rock” zorgt ervoor dat je je dag steengoed begint! De hoge cafeïne gehalte van deze oolong thee bezorgd jou een berg energie. Wil je iets mildere oolongof een zachte zwarte ochtend thee? Deze heeft TASH Tea uiteraard ook voor jou.

Thee voor de hele dag

Drink je liever over de hele dag thee? Dan is groene of witte thee de beste thee die je kunt drinken vanwege het lage cafeïne gehalte. Deze thee is overigens ook meer voor de ontspanning en onttrekt amper vocht uit het lichaam. Deze twee theesoorten reinigt je lichaam dus veel beter ten opzichte van de zwarte thee.

Slapen als een roos

Houd je van fleurige aroma’s? Dan is er ook verschillende bloementhee te verkrijgen. De soorten lopen uiteen van een honingzoet ruikende bloem tot aan een blauwe, ietwat bittere bloementhee met veel antioxidanten. Deze is ook te verkrijgen als blauwe Matcha. Wist je dat er ook andere kleuren speciale Matcha thee te verkrijgen is? Deze kun je vinden bij onze Matcha theesoorten. Rozenthee zit boordevol ijzer en is dus goed voor je bloedsomloop. TIP voor vrouwen: een aantal dagen voor de menstruatie alvast beginnen met rozenthee drinken tot aan de laatste dag van de menstruatie. Dit zal je helpen de pijn te verzachten. Tevens een goede thee voor het slapen gaan. Elke bloementhee in het assortiment van TASH Tea heeft een ontspannen effect voordat je naar bed gaat.

Jouw eigen thee samenstellen

Wil jij graag je eigen thee blend samenstellen? Dat kan bij TASH Tea. Kies je thee kleur en mix deze thee met een bloementhee en/of kruidenthee. Zo krijg je ook je eigen label op de verpakking. Is dat even speciaal! Nu we het over speciale thee hebben…Heb je weleens gehoord van een thee cake? Dit is samengeperste thee in de vorm van een cake. Vaak wordt dit met pu-ehr thee gedaan, oftewel de afslankthee. Een heel leuk product om cadeau te geven of voor eigen gebruik bij een speciale gelegenheid, zoals een high tea.

Exclusieve thee

Exclusieve thee is het wel te noemen. TASH Tea heeft jarenlang gezocht naar de hoog kwalitatieve theesoorten en komen dus uit verschillende werelddelen. Uiteraard voornamelijk uit Azië, want daar wordt eenmaal veel thee geteeld, maar heb je weleens gehoord van lekkere thee uit Zuid-Afrika? Elke thee heeft een ander verhaal, omdat iedere soort anders wordt geteeld. De ene in de hoge koeler gelegen bergen en de andere weer in een warmer klimaat. Of de ene wordt in het vroege voorjaar al geplukt en de ander zodra het blad volwassen is. Zo zijn er nog tal van verschillende manieren van telen en zo ontstaan er dus veel verschillende theesoorten, zoals smaken, geuren, sterktes en nog veel meer.

Lees meerLees minder