• Lorem ipsum

Groene thee

Een goede kop gezonde groene thee

Goede smaak, lekkere geur en vertrouwd. Tash Tea heeft de afgelopen jaren een aantal favorieten eruit kunnen pikken, Zoals de Jasmijn parel, bij ons de Jasmine Pearl. Deze zijn handgerold en tot wel 6 x in verse jasmijnbloesem tot smaak en geur gebracht. Wanneer je deze parel ruikt en proeft ben je verkocht! Daarnaast hebben we ook de normale Jasmijn groene thee. Deze groene thee smaakt ook verrukkelijk en de geur is erg fris met een tikkeltje aroma smaak van de jasmijn bloesem. Er zijn meerdere groene theesoorten en zijn allemaal uniek van elkaar. De ene theeplant is al in het vroege voorjaar geplukt, zoals een Biluochun, bij ons de Spring Lover. Een zoetzachte smaak en geur. De ene wordt in de koudste periode geplukt en de andere zelfs tot op het allerlaatste moment. Elke groene thee is dan ook anders van vorm, van kleur, van smaak en geur. Dat maakt deze mooie en luxe thee bijzonder. Over het algemeen heeft iedere groene thee middelmatige sterkte van smaak en geur.

Groene thee, netals witte thee, heeft een heel laag cafeïne gehalte, waardoor de thee op elk moment van de dag gedronken kan worden. Vooral voor het slapen gaan is deze kwaliteit thee aan te raden. Groene thee geeft je namelijk rust en ontspanning. Daarnaast heeft groene thee nog zoveel voordelen, zoals boordevol vitamines, het tegengaan van ziektes, het schoner houden van het gebit, noem maar op! Wist je trouwens dat groene matcha fijngestampte groene theebladeren is? Lees er hier meer over.

Bij elk product kun je de uitgebreide info lezen. Ben je opzoek naar een zwaardere thee, maar wil je wel graag bij de groene theesoort blijven? Probeer dan eens een kruising tussen groen en zwart, namelijk de Oolong thee!

Lees meerLees minder
Tash Tea Jasmine Pearls
Jasmine Pearls
★ Groene thee ★ Top favoriet ★ Zachte smaak ★ Tot wel 6 keer gerijpt in Jasmijn bloesem
€9,95€4,95
bestellen
Tash Tea Jasmine Tea - UITVERKOCHT
Jasmine Tea - UITVERKOCHT
◌ Groene thee ◌ Gerijpt in Jasmijn bloesem ◌ Lichte en zoete smaak ◌ Gele kleur tijdens bereiding
€4,25€2,25
bestellen
Tash Tea Spring Lover
Spring Lover
☀ Groene thee ☀ Geplukt in het vroege voorjaar ☀ Licht en fruitig van smaak ☀ Bloemige aroma geur
€6,25€3,25
bestellen
Tash Tea Softea
Softea
♔ Groene thee ♔ Lichtzoet en zacht van smaak en geur ♔ Mooi voor het oog ♔ Bevat weinig theïne
€7,75€3,95
bestellen
Tash Tea Jasmine Green Pearl - UITVERKOCHT
Jasmine Green Pearl - UITVERKOCHT
◌ Mix van Jasmijn thee en parels ◌ Gerijpt in Jasmijn bloesem ◌ Sterke Aroma ◌ Zoete nasmaak
€6,95€3,50
bestellen