• Lorem ipsum

Witte thee

Bijzondere witte thee

Wanneer je houdt van een lichte thee variant, dan is de gezonde witte thee een aanrader. De lichte smaak komt, doordat de jongste knoppen van de theeplant geplukt worden. Dit jonge blad heeft minder stoffen ontwikkeld die de smaak sterker kan maken. Deze thee wordt ook zongedroogd, waardoor het zijn stoffen behoudt. Een witte theesoort is dan ook vaak een duurdere thee en wordt gezien als luxe thee, omdat er veel minder geoogst kan worden dan langer ontwikkelde theebladeren.

In witte thee zit een bijzondere antioxidant die de cellen van je huid vernieuwen. Dit vertraagt het proces van huidveroudering. Dit jonge theeblad houdt jou dus ook jong!

In witte thee zit heel weinig cafeïne. Een ideale thee voor het slapen gaan of wanneer je een gespannen ochtend op bijvoorbeeld je werk achter de rug hebt.

Een kop thee kan een echte sfeermaker zijn. Gezellig en lekker knus op de bank met vrienden, vriendinnen of je partner. Witte thee is namelijk goed te mixen met gember, gedroogd fruit of bloemen, waardoor de thee erg fleurig en kleurrijk wordt. Tash Tea heeft een aantal witte theesoorten, zoals Jasmijn ringen, oftwel "Marry Me". Deze ringen zijn met de hand gemaakt en hebben een lichtzoete smaak met een overheerlijke aroma smaak en geur! Deze jasmijn theeringen vallen heel goed in de smaak. De Silver Needle, bij ons de "wonderful white"is een witte thee die lijkt op een silver/wit kleurige naald en kleurt heel mooi. Tevens een lichte basissmaak met een licht frisse lente geur. De Silver needle snail, oftewel de Silver Beauty is de gerolde versie van de originele en heeft een wat sterkere smaak die lijkt op een frisse groene thee variant. Erg lekker als je geen zin hebt in een zwaardere thee.

Weet jij al voor welke luxe thee je wilt kopen? Wanneer je nog vragen hebt kun je direct contact opnemen met ons.

Lees meerLees minder
Tash Tea Marry Me
Marry Me
♕ Witte thee ♕ Top favoriet ♕ Zachte smaak ♕ Aromatische geur ♕ Rosé kleur tijdens bereiding
€12,25€6,25
bestellen
Tash Tea White Moonlight - UITVERKOCHT
White Moonlight - UITVERKOCHT
★ Witte thee ★ Lichtzoete aroma smaak ★ Gedroogd met maanlicht ★ Lichte kleur tijdens bereiding
€9,95€4,95
bestellen
Tash Tea Wonderful White
Wonderful White
♔ Witte thee ♔ In het vroege voorjaar geplukt ♔ Exclusief ♔ Lichte smaak ♔ Laag theïne gehalte
€9,95€4,95
bestellen
Tash Tea Silver Beauty
Silver Beauty
☀ Witte thee ☀ In het voorjaar geplukt ☀ Hand gerold ☀ Lichte smaak ☀ Laag theïne gehalte
€6,25€3,25
bestellen
Tash Tea White Pearl
White Pearl
★ Mix van witte thee en parels ★ Exclusieve thee ★ Sterke Aroma ★ Zoete nasmaak
€6,25€3,25
bestellen