• Lorem ipsum

Wie is TASH Tea?

Een online theewinkel voor Nederland en België, en een fysieke winkel in Den Haag.

De personen achter TASH Tea zijn Jasmine en partner Nick.

Jasmine is een schoonheidsspecialiste uit Amsterdam en heeft haar eigen schoonheidssalon in Den Haag mogen oprichten. In combinatie met haar liefde voor thee hebben we hier een showroom om de thee te bekijken én om te proeven gecreëerd. Hier vind je de losse thee en theepakketten terug. Met een Iraanse achtergrond heeft het drinken van thee altijd een grote rol gespeeld. Op z'n Iraans drink je (bijna altijd) standaard zwarte thee die je mierzoet maakt, óf met iets héél zoets erbij drinkt. Uit ervaring heeft Jasmine nu geleerd dat thee alles behalve standaard is en van zichzelf een krachtige en volle smaak heeft waar niets aan toegevoegd hoeft te worden. Maar, ieder heeft natuurlijk zijn eigen smaak!

Nick heeft jarenlange ervaring in de e-commerce en online marketing. De creativiteit en wilskracht van Nick heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de liefde voor thee zich heeft ontwikkeld tot een mooi project. Als loyale koffiedrinker heeft zelfs Nick zich grotendeels bekeerd tot de natuurlijke & gezonde theewereld. 

Samen hebben Nick en Jasmine hun kwaliteiten gebundeld en zo is TASH Tea ontstaan.

Ben je al nieuwsgierig naar onze lekkere theesoorten? Bekijk de thee in de online theewinkel of wil je het eerst graag zien, ruiken en proeven? Kom dan (op afspraak) langs in de theewinkel in Den Haag!