• Lorem ipsum

 

BEDENK- EN RETOURBELEID

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits het een aangepast product is. Het is dus belangrijk dat je eerst contact met ons opneemt.

Indien het een origineel/standaard product is heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het retour te sturen naar TASH Tea. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan TASH Tea geretourneerd worden. Dit betekent dat het product ongeopend en onbeschadigd geretourneerd mag worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.