• Lorem ipsum

Thee accessoires

Bijpassende thee accessoires

Bij goede thee horen ook bijpassende en goede accessoires. Wanneer het je eerste keer wordt om losse thee te gaan drinken dan heb je een theefilter nodig. Losse theefilters kun je gebruiken wanneer je alleen zelf thee drinkt. Wanneer je met meerdere tegelijk thee zal drinken kun je het beste een theefilter met een glazen theepot in één kiezen. Deze theepotten zijn er in verschillende maten. Van 0,25 liter, 0,5 liter en 1 liter. Zowel de theefilter als de theepot op de productpagina beschikt over een video hoe je thee het beste genereerd met deze producten.

Theeglazen heeft TASH Tea ook in het assortiment. De dubbelwandige theeglazen zijn er in 2 maten. De kleine glazen met een diameter van 4 cm zijn voor een theeproeverij bijvoorbeeld en de normale grootte met een diameter van 6 cm. Of leuke theemokken met een print. Ook erg leuk om theeglazen of mokken, inclusief verse thee als cadeau te geven. De verpakking met een persoonlijk kaartje kunnen wij ook verzorgen en direct opsturen naar degene die jij een cadeau met thee producten wilt geven.

Theefilter - Pijpje
Theefilter - Pijpje
◦ Theefilter ◦ Uitschuifbaar pijpje ◦ Geschikt voor elke losse thee ◦ Te gebruiken voor elk type theeglas ◦ gemakkelijk af te wassen
€6,95
bestellen