• Lorem ipsum

Zakelijk

Thee zakelijk bestellen

Zoek jij kwaliteit thee voor zakelijke doeleinden, zoals een restaurant, hotel, theewinkel of op kantoor? TASH tea zorgt voor de beste beleving voor jouw klanten, gasten en personeel. Je kunt kiezen uit losse thee of prachtige verpakte theezakjes. Één van onze theespecialisten maakt graag een afspraak met jou om je kennis te laten maken met de thee van TASH tea, maar vooral naar je te luisteren wat de behoefte is van jullie gasten of klanten. Wordt er vooral gevraagd naar zwarte thee? Of zie je in het winterseizoen vooral een toenemende vraag naar kruidenthee? Of wil je gewoon lekkere thee die per seizoen wordt afgewisseld? TASH denkt graag met je mee om uiteindelijk tot de beste thee combinaties te komen. Na verloop van tijd vindt er een evaluatie plaats om te kijken of er verbeterpunten zijn. Deze pakken we gezamenlijk op en zorgen voor de beste theebeleving voor jouw gasten, personeel of klanten! Thee zakelijk kun je bestellen bij TASH Tea.

Thee voor jouw restaurant

Wanneer je opzoek bent naar losse thee of theezakjes voor je restaurant, dan kan TASH Tea jou verder helpen met het kiezen van de best geschikte thee. Thee met een goede geur en smaak is niet meer te missen in je restaurant. Om jouw gasten de juiste ervaring mee te geven, kijken we onder andere naar de behoefte van jouw gasten op dat moment en gaan mee met de trend. Wanneer er gekozen wordt voor losse thee, helpen wij je om de nodige accessoires uit te zoeken die nodig is om de thee te bereiden en de aanvullende info over de wijze van bereiden en presenteren, want het oog wilt ook wat. Alle zintuigen zullen geprikkeld worden om zo het maximale uit een goede kop thee te halen. De glimlach van de gast staat op nummer 1!

Wil jij graag goede thee serveren in jouw restaurant? Maak hier een afspraak met TASH.

Thee voor jouw hotel

Kies voor luxe theezakjes of losse thee voor jouw hotel met de theesoorten van TASH Tea!

Om de beleving van jouw gasten te maximaliseren biedt TASH je de mogelijkheid mooie een smaakvolle losse thee te presenteren en te laten proeven. Dit kan uiteraard ook met de luxe theezakjes. Onze theespecialist maakt graag een afspraak met jou om de theesoorten te laten zien en te proeven. Wanneer wij er samen uit zijn gekomen welke theesoorten je gaat aanbieden aan je gasten, geven wij een thee workshop cadeau. Het is belangrijk dat het personeel weet welke waarde elke thee heeft en het krachtige verhaal over te kunnen brengen aan de gasten. Want een krachtig verhaal zorgt voor loyale theedrinkers.
Alle details over de luxe thee zullen besproken worden tijdens deze thee workshop, zo ook de bereiding en presentatie van elke theesoort. Zo kun je je hotelgasten een heel speciaal gevoel geven. Zowel op de hotelkamers als in de lobby, bar of het restaurant gedeelte.

Ben jij nieuwsgierig naar de thee van Tash? Maak hier een afspraak.

Thee voor op kantoor

Ben jij opzoek naar kwaliteit theezakjes voor op kantoor? Of heb je liever verse losse thee van TASH Tea? De theesoorten van TASH Tea zullen zeker bij jou in de smaak vallen. De theezakjes voor op kantoor zijn altijd up to date en we proberen keer op keer de lekkerste thee combinaties te maken. Afwisseling op het werk is namelijk heel belangrijk. Na een tijdje kijken we gezamenlijk naar welke thee in de smaak valt en welke minder wordt gedronken. De bestsellers blijven dus in het assortiment. De andere worden na verloop van tijd weer vernieuwd. Uiteraard is dit niet verplicht. 

Wanneer je kiest voor losse thee, krijg je er een thee workshop cadeau bij! De workshop zal gehouden worden op locatie. Uiteraard kun je dus alle soorten thee proeven en zelfs je eigen thee geheel zelf samenstellen tot een thee mix die jij graag wilt.

Zoek je dus luxe thee voor op kantoor? Vraag hier je offerte aan.

Lees meerLees minder