• Lorem ipsum

Horeca theezakjes voor jouw hotel

Wil jij graag smaakvolle theezakjes voor de horeca? De theesoorten van TASH Tea zullen jou en je gasten doen verrassen. De theezakjes voor jouw hotel zijn altijd vernieuwend en we proberen keer op keer de lekkerste thee combinaties voor je uit te zoeken. We verzamelen meerdere malen per jaar nieuwe informatie over de behoefte van horeca gasten in Nederland en op basis van die informatie zorgen wij voor horeca theezakjes waar de meeste vraag naar is. De beste theesoorten blijven in het assortiment. De andere worden in bepaalde periode weer vernieuwd of zelfs vervangen voor een geheel nieuwe soort theezakje, mocht je dit graag willen. Wanneer de verschillende soorten thee het goed doen, kun je er ook voor kiezen de huidige theezakjes in je assortiment nog niet te vernieuwen.

Elke theesoort heeft een uitgebreide beschrijving, zodat het personeel jouw gasten op een krachtige manier kan informeren welke thee hij of zij zal gaan drinken.

Wil je liever een exclusievere theebeleving overgeven aan je gasten? Kies dan voor losse thee, inclusief een workshop en proeverij met TASH Tea! Deze theesoorten kun je geheel zelf samenstellen tot de thee blend die jij graag wilt serveren.

Losse thee voor jouw hotel

Kies voor losse thee voor jouw hotel met de theesoorten van TASH Tea!

Om de beleving van jouw gasten nog groter te maken biedt TASH Tea de mogelijkheid losse thee aan je hotelgasten te presenteren en te laten proeven. Één van onze theespecialisten laat jou graag kennismaken met de luxe theesoorten van TASH Tea. Nadat we samen de mooiste en lekkerste theesoorten hebben gekozen voor jouw hotel, geven we een thee workshop cadeau voor je personeel. Alle ins en outs van elke theesoort zullen verteld worden en hoe je elke thee het beste kunt bereiden en presenteren. Zo kun je je hotelgasten écht een speciaal gevoel geven. Uiteindelijk wil je tevreden gasten de deur uit laten gaan.