• Lorem ipsum

Horeca theezakjes voor jouw restaurant

Ben jij opzoek naar kwaliteit theezakjes voor de horeca? De theesoorten van TASH Tea zullen zeker bij jou in de smaak vallen. De theezakjes voor jouw restaurant zijn altijd up to date en we proberen keer op keer de lekkerste thee combinaties te maken. We verzamelen van tijd tot tijd nieuwe informatie over de behoefte van horeca gasten in Nederland en op basis van die informatie zorgen wij voor horeca theezakjes waar de meeste vraag naar is. De bestsellers zullen in het assortiment blijven. De andere worden in bepaalde periode weer vernieuwd of zelfs vervangen voor een geheel nieuwe soort theezakje. Uiteraard is dit niet verplicht. Doen de theesoorten het goed bij jouw gasten, dan blijven we je thee assortiment aanvullen met de huidige.

Elke theesoort wordt voorzien van uitgebreide info, zodat je de gast een krachtig verhaal kan overbrengen welke thee hij of zij zal gaan drinken. Een krachtig verhaal zorgt namelijk voor loyale theedrinkers.

Wil je liever een exclusievere theebeleving overgeven aan je gasten? Kies dan voor losse thee, inclusief een workshop en proeverij met TASH Tea! Deze theesoorten kun je geheel zelf samenstellen tot de thee blend die jij graag wilt serveren.

Losse thee voor jouw restaurant

Wanneer je opzoek bent naar losse thee voor je restaurant, dan kan TASH Tea jou verder helpen met het kiezen van de best geschikte losse thee. We kijken onder andere naar de behoefte van jouw gasten op dat moment en gaan mee met de trend. Ook zullen we kijken naar de accessoires die nodig is om de thee te bereiden en de aanvullende info over de wijze van bereiden en presenteren, want het oog wilt ook wat.  Zo halen we de maximale kwaliteit uit de theesoorten die geboden zullen worden aan je gasten.

Tenslotte is het doel om de gast met een glimlach naar buiten te laten gaan.